.
.

Verkoop is gestart!

NijMeindertsma

Verkoop Fase 1 8 half vrijstaande NOM-woningen op NijMeindertsma is gestart!

Bekijk onze vernieuwde indeling met haar varianten. Vanaf nu kun je jouw favoriete woningen doorgegeven en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

De verkoop is gestart!

Helemaal thuis op NijMeindertsma

Wonen in het groen en met het oog op morgen. Klaar voor de toekomst, met uitgebreid comfort op het gebied van duurzaamheid, leefstijl en een prettige woonomgeving. In het gezellige Grijpskerk ontwikkelen wij 18 half vrijstaand NOM-woningen en 7 vrijstaande woningen. Graag laten we je kennis maken met NijMeindertsma! Op de voormalige Meindertsmalocatie aan de Groningerstraatweg in Plan Oost voel je de gezelligheid en gemoedelijkheid van het dorp onder je voeten. Geniet straks van de prachtige weidse uitzichten.

De 18 half vrijstaande NOM-woningen zijn energiezuinig en heerlijk ruim van opzet. Met als optie om extra ruimte toe te voegen op de begane grond. Wil jij een werkkamer, of misschien heb je liever wel slaapkamer beneden. Of wat dacht je van de uitbouw aan de achtergevel met een keuken met heerlijk kookeiland? Dit is mogelijk!
De 7 vrijstaande woningen zijn gelegen aan de zuidzijde van het plan. Ook hier is er een diversiteit aan keuzes om de woning helemaal naar jouw smaak te maken. Kijk snel verder op deze website en maak kennis met de prachtige woningen van NijMeindertsma en al de mogelijkheden.

De verkoop is gestart!

Geef jouw favoriete top 5 door!

Volop diversiteit en mogelijkheden

De Types

Maak kennis met de types. Laat je inspireren door de mogelijkheden die je als meerwerkopties kunt kiezen voorde woningen.

Waar ligt welk type?

Klikbare situatiekaart

Bekijk hier de locatie van de woningen.

Online alles geregeld!

Procedure

Weten hoe je aan zo'n prachtige woning komt op NijMeindertsma? We hebben de procedure nog eens haarfijn voor je uitgelegd.

Wonen, leven en recreëren...

Genieten op locatie!

Beschut, vertrouwd en dat met een bijzonder vrij en natuurlijk karakter. De woningen binnen project NijMeindertsma liggen aan de rand van Grijpskerk, maar op een steenworp afstand van het centrum en het station. De wijk is ruim opgezet en kenmerkt zich door het vele groen, door uitgestrekte grasvelden en door frisse beplanting rondom de nieuwe bebouwing.

Groen hart
De plattegrond van de wijk bestaat uit een driehoek waarbij de kern een uitgestrekt speelveld vormt. Dit beschutte terrein biedt volop ruimte om te recreëren en om in veiligheid te kunnen spelen. Aan de achterkant hebben de woningen een ruime tuin. Vele woningen grenzen aan het gemeenschappelijke groene hart. Aan de voorzijde van de woning bevinden zich twee parkeerplaatsen op eigen terrein. Daarnaast is er de mogelijkheid om te parkeren in het openbare gebied. De wijk maakt deel uit van een omgeving waarbij woningen uit de jaren dertig van de vorige eeuw de boventoon voeren.

NijMeinderstma betekent authentiek, groen en vertrouwd wonen! Alles wat je nodig hebt voor nu, en in de toekomst!

NijMeindertsma in Grijpskerk, helemaal jouw plek

’t Gait gebeur’n!