.
.

Pre-Sale is gestart!

NijMeindertsma

De Pre-Sale van de 18 halfvrijstaande en 7 vrijstaande woningen op NijMeindertsma is gestart!

Vanaf nu kun je jouw eerder doorgegeven favoriete woningen definitief maken. Dat kan tot en met woensdag 11 mei a.s. 10.00 uur.

De Pre-Sale is gestart!

Helemaal thuis op NijMeindertsma!

Wonen in het groen en met het oog op morgen. Klaar voor de toekomst, met uitgebreid comfort op het gebied van duurzaamheid, leefstijl en een prettige woonomgeving. In het gezellige Grijpskerk zijn we bezig met de voorbereidingen voor de verkoop van 18 twee-onder-een-kapwoningen en 7 vrijstaande woningen. Graag laten we je kennis maken met NijMeindertsma! Op de voormalige Meindertsmalocatie aan de Groningerstraatweg in Plan Oost voel je de gezelligheid en gemoedelijkheid van het dorp onder je voeten. Geniet straks van de prachtige weidse uitzichten.

De 18 twee-onder-een-kapwoningen zijn heerlijk ruim van opzet. Je hebt straks zelfs de keuze uit een slaapprogramma op de begane grond. Of misschien heb je liever wel die werkkamer in huis om heerlijk thuis te werken. Jij bepaalt.
De 7 vrijstaande woningen zijn gelegen aan de zuidzijde van het plan. Ook hier is er een diversiteit aan keuzes om de woning helemaal naar jouw smaak te maken. Kijk snel verder op deze website en maak kennis met de prachtige woningen van NijMeindertsma en al de mogelijkheden.

De Pre-Sale is gestart! Maak jouw eerder doorgegeven top 5 definitief!

Heb je je favoriete woningen nog niet doorgegeven? Geen punt. Dat kun je alsnog doen in deze fase. Woensdag 11 mei om 10.00 uur sluit de Pre-Sale. Daarna zullen we de woningen gaan toewijzen.

Geef jouw favoriete top 5 door!

Volop diversiteit en mogelijkheden

De Types

Maak kennis met de types. Laat je inspireren door de mogelijkheden die je als meerwerkopties kunt kiezen voorde woningen.

Waar ligt welk type?

Klikbare situatiekaart

Bekijk hier de locatie van de woningen.

Online alles geregeld!

Procedure

Weten hoe je aan zo'n prachtige woning komt op NijMeindertsma? We hebben de procedure nog eens haarfijn voor je uitgelegd.

Wonen, leven en recreëren...

Genieten op locatie!

Beschut, vertrouwd en dat met een bijzonder vrij en natuurlijk karakter. De woningen binnen project NijMeindertsma liggen aan de rand van Grijpskerk, maar op een steenworp afstand van het centrum en het station. De wijk is ruim opgezet en kenmerkt zich door het vele groen, door uitgestrekte grasvelden en door frisse beplanting rondom de nieuwe bebouwing.

Groen hart
De plattegrond van de wijk bestaat uit een driehoek waarbij de kern een uitgestrekt speelveld vormt. Dit beschutte terrein biedt volop ruimte om te recreëren en om in veiligheid te kunnen spelen. Aan de achterkant hebben de woningen een ruime tuin. Vele woningen grenzen aan het gemeenschappelijke groene hart. Aan de voorzijde van de woning bevinden zich twee parkeerplaatsen op eigen terrein. Daarnaast is er de mogelijkheid om te parkeren in het openbare gebied. De wijk maakt deel uit van een omgeving waarbij woningen uit de jaren dertig van de vorige eeuw de boventoon voeren.

NijMeinderstma betekent authentiek, groen en vertrouwd wonen! Alles wat je nodig hebt voor nu, en in de toekomst!

NijMeindertsma in Grijpskerk, helemaal jouw plek

’t Gait gebeur’n!