ONLINE & OVERZICHTELIJK

De procedure

Wil jij je inschrijven voor zo'n heerlijke woning in NijMeindertsma in Grijpskerk of meer informatie? Schrijf je dan in! Hieronder vind je de procedure uitgelegd.

We bevinden ons nu in stap 1!
In deze fase vragen we je om een account aan te maken. Op die manier mis je niks en ben je klaar voor de volgende stappen!

Schrijf je in

Jouw account

Om in aanmerking te komen voor een woning op NijMeindertsma dien je een account aan te maken. Klik daarvoor op 'inschrijven' en maak eenvoudig je account aan. Je ontvangt een e-mail waarin je je eigen wachtwoord kunt instellen. Klik vervolgens op bevestigen en je persoonlijke account is een feit!

Inschrijven

Selecteer jouw favorieten

Fase 1

Je al je favoriete bouwnummers aan ons doorgeven in je account. Goed om te weten; voor de half-vrijstaande NOM-woningen gaat op 21 oktober Fase 1 in verkoop. Dit zijn 8 woningen. De vrijstaande woningen kun je ook kiezen als jouw favoriet.

Informatie en beschikbaarheid

Maak jouw keuze

Nadat je jouw favoriete bouwnummers hebt doorgegeven, nemen wij contact met je op voor een informatief gesprek. Hierin bespreken we jouw wensen en de beschikbaarheid. Je kunt dan jouw definitieve keuze aan ons doorgeven. Hierna zal ons verkoopteam de woningen toewijzen als reservering. Deze reservering is nog geen optie. Dus jij hebt de tijd om je te oriƫnteren op je huidige situatie. Pas in de volgende stap neem je een optie op de woning van jouw keuze en ben je zeker van jouw plekje op NijMeindertsma

Jouw nieuwe thuis!

Wonen zoals jij dat wilt

Heb je de keuze gemaakt? Dan kun je dit aangeven in jouw account. De makelaar zal dan zo snel mogelijk contact met je opnemen om jouw optie vast te leggen en jouw woonwensen, de mogelijkheden en verschillende opties, met je door te nemen.
Vervolgens krijg je hiervoor een concept koop-aannemingsovereenkomst. Hierin staat een overzicht van de verkoopprijs van jouw woning.