Stay tuned!

NijMeindertsma

Hoewel we reeds gestart waren met de Pre-sale, hebben we aan de hand van de feedback besloten om een aantal woningen aan te passen. We zijn daarom even offline om alles gereed te maken voor de vernieuwde Pre-Sale!

So stay tuned!

Binnenkort weer online!

Helemaal thuis op NijMeindertsma!

Wonen in het groen en met het oog op morgen. Klaar voor de toekomst, met uitgebreid comfort op het gebied van duurzaamheid, leefstijl en een prettige woonomgeving. In het gezellige Grijpskerk zijn we bezig met de voorbereidingen voor de verkoop van 18 twee-onder-een-kapwoningen en 7 vrijstaande woningen. Graag laten we je kennis maken met NijMeindertsma! Op de voormalige Meindertsmalocatie aan de Groningerstraatweg in Plan Oost voel je de gezelligheid en gemoedelijkheid van het dorp onder je voeten. Geniet straks van de prachtige weidse uitzichten.

Ondanks dat we reeds gestart waren met de Pre-Sale van de woningen, hebben we besloten om een aantal woningen op een paar punten aan te passen. De feedback van geïnteresseerden heeft ons dit doen besluiten. Dat betekent dat we even off-line zijn met onze woningen. Nadat de wijzigingen zijn doorgevoerd zullen we de woningen weer online zetten. Dus houd je mailbox in de gaten!

Blijf op de hoogte!

Wonen, leven en recreëren...

Genieten op locatie!

Beschut, vertrouwd en dat met een bijzonder vrij en natuurlijk karakter. De woningen binnen project NijMeindertsma liggen aan de rand van Grijpskerk, maar op een steenworp afstand van het centrum en het station. De wijk is ruim opgezet en kenmerkt zich door het vele groen, door uitgestrekte grasvelden en door frisse beplanting rondom de nieuwe bebouwing.

Groen hart
De plattegrond van de wijk bestaat uit een driehoek waarbij de kern een uitgestrekt speelveld vormt. Dit beschutte terrein biedt volop ruimte om te recreëren en om in veiligheid te kunnen spelen. Aan de achterkant hebben de woningen een ruime tuin. Vele woningen grenzen aan het gemeenschappelijke groene hart. Aan de voorzijde van de woning bevinden zich twee parkeerplaatsen op eigen terrein. Daarnaast is er de mogelijkheid om te parkeren in het openbare gebied. De wijk maakt deel uit van een omgeving waarbij woningen uit de jaren dertig van de vorige eeuw de boventoon voeren.

NijMeinderstma betekent authentiek, groen en vertrouwd wonen! Alles wat je nodig hebt voor nu, en in de toekomst!

NijMeindertsma in Grijpskerk, helemaal jouw plek

’t Gait gebeur’n!