wonen zoals jij wil!

Twee-onder-een-kap NOM-woning

Wonen in het groen en met het oog op morgen. Klaar voor de toekomst, met uitgebreid comfort op het gebied van duurzaamheid, leefstijl en een prettige omgeving. De woningen worden in fases aangeboden. Fase 1 bestaat uit acht half vrijstaande NOM-woningen en Fase 2 uit nog eens 10 half vrijstaande NOM-woningen.

Woongemak zoals jij het voor ogen hebt!
Uniek aan de woningen is de mogelijkheid om deze aan te passen aan het woongemak dat jij voor ogen hebt. Zo is het een optie om extra ruimte op de begane grond te realiseren, om in te vullen als werkplek, slaapkamer of speelkamer. Binnen het ontwerp bieden we ruimte om het exterieur op deze manier naar eigen idee in te vullen.

Nul op de meter
Wij bieden deze woningen aan als nul-op-de-meter woning. Dit concept zorgt voor minder warmteverlies, meer comfort en energielasten waar je blij van wordt. Dankzij een energiezuinig warmtesysteem, zonnepanelen en een goede isolatie is deze woning klaar voor vandaag en morgen!

Thuis met karakter
4D Architecten is de ontwerper van deze, op de jaren 30 geïnspireerde, ruime woningen met karakter. De fraaie details in het metselwerk in de gevel en de roeden in de kozijnen geven de woningen allure.
De karakteristieke stijl van deze tijd komt onder meer tot uiting in overstek en raampartijen met roedes. De gevelopbouw van de woningen heeft een specifieke detailleringen in het metselwerk. Dit geeft de woning een eigen karakter. Het zijn eigentijdse woningen met een knipoog naar het sfeervolle en karakteristieke dorp Grijpskerk. Zo passen deze duurzame woningen in perfect in de directe omgeving.

Geef je woning je eigen invulling!

Varianten

De 18 twee-onder-een-kapwoningen zijn in de basis al helemaal van deze tijd. Maar voor dit type hebben we een drietal varianten uitgewerkt die we graag aan je willen voorleggen. Ze passen bij de manier van wonen, leven en werken anno 21ste eeuw.

Ideale basis
De woningen worden geleverd met een ongeïsoleerde garage. Vanuit dit basisidee zijn er mogelijkheden deze ruimte op een functionele manier te betrekken bij de woning. Zo is deze ruimte op de begane grond in te vullen als werkplek, kleinschalig bedrijf aan huis, slaapkamer, atelier of speelkamer.

Wonen en werken aan huis
Heb je je eigen bedrijf, wil je je eigen bedrijf starten of werk je veel vanuit huis? De geïsoleerde garage kan ook worden omgebouwd tot een werkkamer, een kleinschalig bedrijf aan huis of een kantoorruimte. Het bestemmingsplan van de gemeente maakt een MKB-bedrijf mogelijk. Neem even een kijkje in de voorbeeldlijst ‘Aan-huis-verbonden beroepen en bedrijven’.

Slaapcomfort op de begane grond
Wakker worden op de begane grond. Wanneer je kiest voor een slaapprogramma op de begane grond hoort daar ook een fraaie badkamer bij. De eigentijdse badkamer is voorzien van Villeroy & Boch sanitair, maar uiteraard is de badkamer naar eigen smaak aan te passen. Toekomstbestendig, duurzaam, maar ook helemaal van nu!

Uitbouw achtergevel inclusief kookeiland
Of kies je voor een heerlijke uitbouw aan de achtergevel waarin dit prachtige kookeiland zeer goed tot haar recht komt? Lekker uitgebreid eten met vrienden in de ruime eetkeuken. Laat je informeren over deze variant.

Bekijk de ligging van dit type