heerlijke ruime woning

Vrijstaande woning

Exclusief wonen in een statig ogende vrijstaande woning is ook mogelijk in NijMeindertsma. De Roon Architecten heeft oogstrelende woningen ontworpen in een prachtige dertiger jaren stijl passend bij de karakteristieke en deels monumentale bebouwing in de nabije omgeving. Deze woningen kenmerken zich door vakmanschap, met fraaie metseldetails, opvallende raampartijen, grote overstekken, een tweetal erkers en een uit het oog springende grote gemetselde schoorsteen. De woningen worden uitgevoerd in een tweetal kleurstellingen; een gemêleerd rode baksteen of een donkere antraciete baksteen.

Er zijn twee verschillende types beschikbaar:

Mét garageopbouw (kavels 12 en 14)
- 208 m2 woonoppervlak
- Plus inpandige garage van 23 m2
- Minimaal 4 (slaap)kamers
- Kavelgrootte 670 of 756 m2

Zonder garageopbouw (kavels 11, 13 en 15)
- 189 m2 woonoppervlak
- Plus inpandige garage van 23 m2
- Minimaal 3 (slaap)kamers
- Kavelgrootte 507, 544 of 615 m2

Indeling
De specifieke indeling en plattegronden van de twee verschillende types woningen kunt u terugvinden bij onderdeel 'Woning selecteren'. In de basis zijn de indelingen van de begane grond voor beide type woningen gelijk aan elkaar. De grootste verschillen vindt u op de 1e verdieping en de zolderverdieping.

Volgens de nieuwste eisen gebouwd

Rondom
De woningen zijn gelegen op ruime kavels die worden voorzien van een uniforme haagpartij waardoor de buurt een nette en geordende uitstraling krijgt. Aan de voorzijde heeft u de ruimte om ten minste twee auto's op eigen terrein te parkeren. Aan de achterzijde heeft u ruimte om uw eigen droomtuin aan te leggen. De vrijstaande woningen staan aan de rand van het dorp en bieden aan de achterzijde uitzicht over het Groninger landschap.

Kies uw opties
De Roon Architecten heeft voor beide types reeds een aantal fraai vormgegeven extra opties voor u uitgewerkt. In de keuken bestaat de mogelijkheid om een extra set openslaande tuindeuren toe te voegen. Ook zijn er een aantal dakkapel-opties uitgewerkt voor de badkamer en de dakopbouw.

Duurzaam, energiebesparend & gasloos
Volgens de nieuwste eisen geïsoleerd, met hoogwaardige kierdichting voor een beter binnenklimaat, verwarming en het bereiden van warm tapwater middels een luchtwarmtepomp, houten kozijnen en HR++ beglazing, energiezuinige vloerverwarming én uiteraard voorzien van zonnepanelen.

Bekijk de ligging van de Kavels